İŞKUR bu sene 100 bin üzeri alım yapacak! Çeşitli kulvarlarda çok sayıda alım var

İŞKUR bu sene 100 bin üzeri alım yapacak! Çeşitli kulvarlarda çok sayıda alım var
İŞKUR 2024 yılında 114.081 yeni personel alımı yapacağını açıkladı. Temizlik görevlisinden çocuk gelişim uzmanına, güvenlik personelinden aşçı yardımcısına, depo işçisinden büro memuruna kadar pek çok farklı alanda iş fırsatları sunuluyor.

Başvurular İŞKUR'un resmi e-şube sistemi üzerinden yapılmaya başlandı. İş arayan vatandaşlar geniş bir yelpazede sunulan bu ilanlara e-şube üzerinden erişerek başvurularını tamamlayabilirler.

Ekim ayı itibariyle açılan bu pozisyonlar temizlik personelinden acil tıp teknisyenine turizm çalışanlarından büro memurlarına kadar pek çok mesleği kapsıyor. Türkiye genelinde çeşitli şehirlerde ve kurumlarda açılan iş ilanları farklı kriterlere göre arama yapma imkanı da sunuyor.

İlgilenen adaylar İŞKUR’un online platformu üzerinden kişisel bilgileriyle uygun iş ilanlarını görüntüleyebilir ya da açık pozisyonlar arasında detaylı arama yaparak kendilerine en uygun işi bulabilirler. İlgili branşlara başvurmak isteyenler e-şube üzerinden gerekli işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebilirler.

Başvuru süreciyle ilgili detaylara ve açık pozisyonlara İŞKUR’un resmi sitesinden ulaşılabilir.

İŞKUR AÇIK İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.